Activiteiten in de buurt van de camping

Het Grand Aquarium in Saint Malo

www.aquarium-st-malo.com

Beleef een onvergetelijk avontuur in een van de mooiste onderzeelandschappen ter wereld. Het Grand Aquarium in Saint Malo is opgezet rond een origineel en vermakelijk verhaal, dat de bezoeker meeneemt op een onvergetelijke expeditie langs een verscheidenheid aan thematische decors. Beleef met de hele familie een unieke ervaring tussen meer dan 600 diersoorten. Klaar voor een reis rond de wereld?

Cobac parc

www.cobac-parc.com

30 attracties op 12 hectare! Alles draait hier om plezier. Het Cobac Park is hèt attractiepark voor de hele familie. Op het programma: sensatie, plezier, ontspanning, genieten en avontuur.

Alligator Bay

www.le-reptilarium.com

Volg de weg naar de schildpadden-boerderij en ontdek daar de talrijke schilpaddensoorten, waterschildpadden en landschildpadden, herbivoren en carnivoren, van ½ kilo tot 150 kilo!  Glip vervolgens het drakenlabyrint binnen. Boa’s, pythons, reuzenvaranen en kameleons wachten je op langs een ludiek ontdekkingsparcours. Waag je tenslotte in het woud van Louisiane en in een Afrikaanse oase. Bewonder vanaf de houten pontons en in de hutten meer dan 200 alligators en krokodillen in hun natuurlijke omgeving.

Zoölogisch park la Bourbansais

www.labourbansais.com

Bezoek de dierentuin van la Bourbansais en zijn geliefde bewoners. Neem een duik in de geschiedenis, in het park en het kasteel van La Bourbansais. Laat je verbazen tijdens de traditionele honden- en roofvogelshows en leer alles over La Bourbansais in de pedagogische afdeling.

Zee-excursies met de Compagnie Corsaire

www.compagniecorsaire.com

Van een overtocht van Saint Malo naar Dinard van 10 minuten, tot een dag rond de Chausey eilanden: u vindt hier zee-excursies voor elk programma en voor ieder budget. Houdt u van onze streek, vul dan uw bezoek, uw verblijf en uw kennis aan met een ontdekking op zee. Een waar genot is het om met familie of vrienden de prachtige Côte d’Emeraude (amaragdkust) te ontdekken, de wieg van de beroemde Corsaires! * De baai van Saint Malo * Dinan via de rivier de Rance * het Eiland Cézembre * De Chausey eilanden * De baai van Cancale * Cap Fréhel – het Fort La Latte * Zeevisserij * Ontdekking van Saint Cast