Openlucht staanplaatsen

Standplaats zonder elektriciteit

U heeft gekozen voor een vakantie in open lucht ? Dan zult u zonder twijfel tevreden zijn over ons standplaatsen die zich in een verzorgde en goed geïntegreerde omgeving bevinden! Onze standplaatsen die comfortabel, ruim, rustig en netjes zijn, zijn volledig bezaaid met gazon en worden het ganse seizoen door onderhouden door ons tuinpersoneel.

Onze staanplaatsen, afgebakend met hegjes voor uw welzijn en privacy, zijn volledig vlak zodat u uw kampeermateriaal gemakkelijker kunt installeren..

Tarifs de cet hébergement :

Tous les tarifs

Standplaats

U heeft gekozen voor een vakantie in open lucht met uw tent, caravan of kampeerwagen ? Dan zult u zonder twijfel tevreden zijn over ons standplaatsen die zich in een verzorgde en goed geïntegreerde omgeving bevinden! Onze standplaatsen die comfortabel, ruim, rustig en netjes zijn, zijn volledig bezaaid met gazon en worden het ganse seizoen door onderhouden door ons tuinpersoneel.

Onze staanplaatsen, afgebakend met hegjes voor uw welzijn en privacy, zijn volledig vlak zodat u uw kampeermateriaal gemakkelijker kunt installeren.. Europees stopcontact niet bijgeleverd!

Tarifs de cet hébergement :

Tous les tarifs

Stanplaats

U heeft gekozen voor een vakantie in open lucht met uw tent, caravan of kampeerwagen ? Zeer comfortabel en ruime locatie (meer dan 140m2) biedt een aansluiting voor water en riolering op uw perceel. Gelieve uw eigen stroomvoorzienigen mee te nemen, voor uw electische apparatuur. Want deze zijn niet beschikbaar op de camping. Onze staanplaatsen zijn afgebakend met hegjes voor uw welzijn en privacy,. De staanplaasten zijn volledig vlak zodat u uw kampeermateriaal gemakk elijker kunt installeren.

Tarifs de cet hébergement :

Tous les tarifs