Volg ons op facebook camping saint malo yelloh

Camp St. Malo in Bretagne / Camping 5 sterren Yelloh! Le P'tit Bois

Ontdek ons nieuwe waterpark COCO SPLASH in VIDEO 2018

2018 nieuwigheden in restaurant P'tit Bois

Neem deel aan het getrouwheidsprogramma Yelloh! Plus

Welkom bij Yelloh! Village Le P'tit Bois

In het hart van de baai van Saint-Malo en op enkele minuten van de fijne zandstranden, nodigt Le P'tit Bois u uit voor een onvergetelijke vakantie op een domein waar natuurliefhebbers hun hartje zullen ophalen.

U zult er een aangenaam verblijf doorbrengen met uw familie in een groene en rustige omgeving, en genieten van onze ruime standplaatsen en het comfort van onze cottages. Waterplezier staat volop op het programma : een heus verwarmd waterpretpark met glijbanen, binnenzwembad met jacuzzi, stranden bij de nabijgelegen Rance rivier, en op 5 km van de zee.

Ter plaatse, zult u helemaal weg zijn van onze talrijke vrijetijdsvoorzieningen en kwaliteitsvolle diensten : minigolf, sportterreinen, videospelletjes, restaurant, bars, meeneemmaaltijden, voeding?

Het hele seizoen is er georganiseerde animatie en de kinderclub ! - De charme van de nabijgelegen oude stadjes nodigt u uit voor uitstapjes naar Saint Malo (Cité Corsaire), de Mont Saint Michel, Dinard (badplaats), Dinan (Middeleeuwse Stad), Saint Suliac (geklasseerd als De mooiste dorpen van Frankrijk )